Max Verstappen

1. Wanneer en waar komt Max Verstappen tijdens de GP van Nederland?

Nederland is in de ban van Max Verstappen en dat is zeker niet vreemd. Deze coureur heeft al verschillende records verbroken. Zo was hij met 17 jaar de jongste coureur die aan het Formule 1 kampioenschap mocht deelnemen en was hij met 18 jaar de jongste coureur die ooit een Grand Prix won. Ondertussen heeft hij al 5 titels in de zak en is hij dit seizoen erg sterk begonnen. Max Verstappen heeft talent en dat zal de komende jaren alleen nog maar duidelijker worden. Zo wist hij in 2021 én in 2022 zowel de Grand Prix van Zandvoort als het wereldkampioenschap te winnen!

Verstappen in Zandvoort

Nederland als Grand Prix land

Nederland is zeker geen vreemde eend in de bijt tijdens het nieuwe Formule 1 seizoen. Wij hebben namelijk sinds de oprichting van het kampioenschap op de planning gestaan en in totaal zijn er al 37 Grand Prix races in Nederland gehouden. Deze vonden plaats tussen 1948 - 1985 en van 2021 - heden. In 1985 is er om financiële redenen de stekker uit werd getrokken. De laatste winnaar die op het hoofdpodium van Zandvoort mocht staan was Max Verstappen.

Kaartjes voor de Grand Prix van Nederland

Met een raceheld in ons midden zal er ongetwijfeld erg veel interesse zijn in kaartjes voor de Nederlandse Grand Prix. Daarom is het verstandig om het nieuws goed in de gaten te houden en zo gauw de planning voor het volgende seizoen bekend is gemaakt direct op zoek te gaan naar de informatie omtrent de kaartverkoop. Vaak worden deze als eerste ongeveer 5 maanden voordat het evenement plaatsvindt aangeboden.

Fan met tickets

2. Deelt Verstappen handtekeningen uit tijdens de Grand Prix?

De Nederlandse Grand Prix is wederom een feit. Na 35+ jaar pauze stond er in 2021 eindelijk weer een Formule 1 toernooi op de agenda van Zandvoort. Dit is natuurlijk een direct resultaat van de groeiende populariteit van Formule 1 in Nederland door de grote bijdrage van Max Verstappen. Deze Nederlandse held heeft al bekendheid gemaakt als jongste Formule 1 coureur aller tijden en de jongste Grand Prix winnaar aller tijden. Wie weet wat Verstappen in de toekomst nog voor ons in petto heeft? Eén ding is zeker. Een Grand Prix in Nederland wil hij voor geen goud missen en dit is dan ook een ideale mogelijkheid voor jou om een echte Verstappen handtekening in de wacht te slepen.

Handtekeningen van Verstappen

Natuurlijk deelt Max Verstappen handtekeningen uit tijdens de Grand Prix. Hij wordt regelmatig gezien omringd door een groep fans die papier en pen naar hem ophouden, op zoek naar de beroemde krabbel. Verstappen staat dan ook bekend als een vriendelijke coureur die veel voor de fans doet en die het niet naar de bol gestegen is.

Verstappen deelt handtekeningen uit

De vreemdste plekken

Als Max Verstappen gevraagd wordt wat de vreemdste plek is waar hij ook een handtekening heeft moeten zetten, zegt hij: “Ik heb twee keer een paspoort gehad waarin ik een handtekening heb gezet. Ik weet niet of dat mag?” voegt hij er lachend aan toe, “Maar ik heb het wel gedaan. Ik hoop dat het een oud paspoort is geweest”.

Verstappen getatoeëerd

De Grand Prix van 2023

Het grootste evenement op eigen bodem waarin je Max Verstappen nu in actie kunt bewonderen is de Grand Prix van 2023. Deze zal in Zandvoort plaatsvinden in Augustus. Ga je op zoek naar handtekeningen van Verstappen, dan is dat een prima evenement om dit te doen. Houd de kaartverkoop dus goed in de gaten, zodat je er bij bent voordat de Nederlandse Grand Prix is uitverkocht.

Tweedehands handtekeningen

Ook al je de race liever vanuit je eigen woning bekijkt, kun je een handtekening van Max Verstappen in de wacht slepen. Ga maar eens naar een online marktplaats en je vindt er caps, foto’s, T-shirts en tassen met de handtekening van de bekendste coureur van Nederland. Dit komt natuurlijk voort uit het feit dat Verstappen graag zijn handtekening zet voor fans en dat deze vervolgens in de handel komen. Toch is het specialer als je zelf de handtekening verzameld. In 2023 zal Max van de partij zijn en als je hem netjes vraagt zal hij ook voor jou graag een handtekening zetten.

3. Max Verstappen shirtjes kopen voor GP Nederland

Waarschijnlijk heb je al gehoord dat de Nederlandse Grand Prix in 2023 gereden zal worden en wel in Zandvoort. Dit is een direct gevolg van de toenemende populariteit in Nederland van Max Verstappen en dus de Formule 1. De gemeente Zandvoort en de eigenaren van het race circuit aldaar zagen dat dit evenement in Nederland veel aandacht zou gaan trekken en het Formula One Management wilde Nederland graag weer bij de Grand Prix betrekken. Misschien ben je alvast op zoek gegaan naar Max Verstappen T-shirts voor de Grand Prix en gelukkig is er dan voldoende te vinden.

Verstappen pet

Max Verstappen merchandise

Natuurlijk is er al voldoende merchandise te koop en kun je via de officiële Max Verstappen website shirtjes aanschaffen, maar ook andere producten, zoals caps, accessoires, kleding en schaalmodellen. Als je een mooie helm aanschaft op schaal, dan kun je deze bijvoorbeeld door Max Verstappen zelf laten signeren als de Grand Prix is aangebroken. Je kunt ook alvast shirtjes kopen en deze gebruiken om Max Verstappen tot volgend jaar Zandvoort aan te moedigen tijdens zijn races. We raden aan alleen officiële websites en winkels te bezoeken, omdat je dan zeker bent dat de merchandise echt is. Als je een shirtje wilt dat exact aansluit met wat Verstappen zal dragen in het volgende seizoen, dan zal je moeten wachten totdat deze is aangebroken. Ook dan kun je weer naar officiële websites gaan en de shirtjes bestellen.