Video

Grand Prix Nederland video’s

Het is onderhand welbekend dat de Grand Prix in 2021 terugkwam naar Nederland. Dit is natuurlijk een hele eer en daarbij kan Max Verstappen zo op eigen bodem laten zien waar hij zo uitmuntend goed in is. De geschiedenis van de Grand Prix in Nederland gaat terug naar 1948, toen in Zandvoort de eerste wedstrijd werd georganiseerd. Zandvoort was dan ook vanaf het eerste kampioenschap in 1950 van de partij. Als je op zoek bent naar video’s van de Grand Prix in Nederland, dan zal je dus een verscheidenheid aan materiaal tegenkomen. En deze video’s gaan mogelijk terug naar het midden van de vorige eeuw.

VIDEO: De onofficiële intro zoals die eruit kan komen te zien in 2021.

Max zijn 1e ronde op het vernieuwde circuit

Onlangs is er druk gewerkt aan het vernieuwde circuit van zandvoort. Benieuwd naar hoe het circuit er uit ziet? Zie Max z'n 1e ronde!

Video's uit het archief

Er hebben 34 Grand Prix toernooien in Nederland plaatsgevonden en dit was tussen 1948 en 1985. Tijdens die tijd is er uiteraard veel veranderd en de video’s die je over de Grand Prix terugvindt reflecteren dit. Ga terug in de tijd naar een volledig ander circuit en uiteraard compleet andere formule 1 auto’s. Hoor wat de commentatoren tijdens die periode te zeggen hadden over de coureurs, de baan en de races zelf. Leer over de tragedies en de overwinningen van de Nederlandse Grand Prix door de jaren heen. Door video’s te kijken van de Grote Prijs van Nederland, oftewel de Grand Prix tussen 1948 en 1985, ga je een stapje terug in de tijd.

VIDEO: Historische beelden uit 1979 in 50 fps. 

Nieuwsberichten

Uiteraard zijn er ook voldoende video’s te vinden die het nieuws beschrijven omtrent de Grand Prix van Nederland. Er zijn jaren van planning en speculatie aan vooraf gegaan en de officials hebben zich meerdere malen afgevraagd hoe realistisch een Nederlandse Grand Prix eigenlijk is. Door nieuwsvideo’s te kijken kun je deze aanloop naar de Nederlandse Grand Prix herleven en kun je zien wat er aan vooraf ging. Verder zijn er natuurlijk ook altijd video’s te vinden over het laatste nieuws met betrekking tot het circuit, de kaartverkoop en de mogelijke datum voor het evenement.

VIDEO: Een uitgebreide reportage van de Telegraaf naar aanleiding van de investeringen door de gemeente Zandvoort in een mogelijke Grand Prix.

Video’s van de Grand Prix in Nederland te over

Het aanbod van video’s over de Nederlandse Grand Prix en de Grote Prijs van Nederland zal je niet teleurstellen en ook wij hebben voldoende video’s beschikbaar gemaakt om je te vermaken. Stap in de auto en rijd het circuit van Zandvoort, kijk historische beelden van hoe het circuit er voorheen bij lag en bekijk de reacties van de betrokken partijen op het nieuws dat Nederland na 35 jaar eindelijk weer een Grand Prix mag organiseren. Dit is een ideale voorbereiding op het evenement zelf.