Live kijken

Zo kijk je de Grand Prix van Nederland live

Natuurlijk willen we allemaal ons eigen talent Max Verstappen aanmoedigen bij zijn rit op eigen bodem. Ook al worden er het hele weekend 200.000 fans verwacht op het terrein, er zullen miljoenen mensen aan de buis gekluisterd zijn om deze race te kunnen bekijken. Als jij de live race niet wilt missen, dan zijn er een aantal mogelijkheden waarop je deze toch kunt kijken.

Viaplay en F1 TV Pro hebben de uitzendrechten

Viaplay en F1 TV Pro hebben officieel de uitzendrechten van de Formule 1 races in Nederland. Sinds 2022 heeft Viaplay de rechten overgenomen van Ziggo Sport, die ze gehad heeft sinds 2013.

F1 TV Pro

De Formule 1 heeft sinds 2018 een legale en eigen dienst waarmee je dit kunt doen. De dienst heet f1 tv. De voordelen volgens de officiele site zijn:

Kijk F1 live

  • Livestream van elke sessie op de baan van alle GP's
  • Toegang tot alle onboard-camera's en boardradio
  • Livestream F2, F3 en Porsche Supercup

Bekijk alle F1-sessies nogmaals*

  • Kijk alle herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup
  • On demand toegang tot alle F1 onboard-camera's
  • Exclusieve documentaires
  • Meer dan 650 historische races

Viaplay

Viaplay heeft vanaf het seizoen 2022 de rechten overgenomen van Ziggo Sport en biedt naast F1, onder andere voetbal, darts, films en series aan. Je kunt Viaplay zowel streamen via de app als kijken via een vast tv kanaal.

Zenders die Formule 1 uitzenden

Wat Viaplay en F1 TV Pro is voor Nederland, dat zijn andere zenders in het buitenland. Zo kun via de Belgische Sporza, via de Duitse Sky Sports F1 en via het Engelse Channel 4 en Sky Sports de Grand Prixs volgens. Als je een schotel hebt, dan kun je Channel 4 ontvangen. De Belgische zenders zijn ook via satelliet te bekijken, maar hier moet je natuurlijk wel de mogelijkheid voor hebben.

Live F1 kijken