Tickets

Registreren voor tickets

Op dit moment kunnen er geen tickets meer gekocht worden voor de 2023 Dutch Grand Prix. Wel is er een officiele reseller platform waar je met geluk een ticket kunt scoren!

Waar kan ik tickets bestellen voor de Grand Prix van Nederland?

Als Grand Prix fan heb je nu de beste mogelijkheid om één van je favoriete toernooien in het echt te bekijken en om de bekendste Formule 1 coureurs in actie te zien. In 2023 wordt Nederland namelijk weer gastheer van een Grand Prix evenement. We mogen dit evenement zeker voor 5 jaar lang blijven organiseren en dat Zandvoort het circuit is waar het plaats zal gaan vinden. Als jij vooraan in de rij wilt staan om kaartjes te kunnen kopen, dan zal je ongetwijfeld niet de enige zijn.

Nederlandse Fans tijdens de Grand Prix van Nederland in 1973

Nederlandse fans tijdens de Grand Prix van Nederland in 1973

Tickets bestellen voor de Grand Prix 2023

Op dit moment kunnen er geen tickets meer gekocht worden voor de 2023 Dutch Grand Prix. Wel is er een officiele reseller platform waar je met geluk een ticket kunt scoren!

Formule 1 tickets

Tickets!!

Zo ben je nooit te laat

Daarom kun je het beste het zekere voor het onzekere nemen en je op de hoogte laten houden van alle laatste ontwikkelingen rondom de Grand Prix door je in te schrijven voor een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrieven zullen je dan ook vertellen wanneer de kaartjes in de verkoop gaan voor de Nederlandse Grand Prix en hoeveel deze dan gaan kosten. Er zijn voldoende verkooppunten waarbij je tickets kunt kopen en deze geven je de mogelijkheid om op deze manier overal van op de hoogte gehouden te worden. Het goede nieuws is dat de meeste tickets de Grand Prix wedstrijden die voor dit seizoen te koop staan nog niet zijn uitverkocht. Toch is het het beste om er direct bij te zijn, want er zijn weinig Nederlandse Formule 1 fans die dit evenement aan zich voorbij zullen laten gaan.

De mogelijke kosten voor de kaartjes

De exacte prijzen voor de kaartjes van de Grand Prix in Nederland zijn te vinden op de officiele Dutch Grand Prix website. In 2023 betaal je voor een weekend minimaal 199 euro wat op kan lopen tot 1240 euro.