Tickets

Registreren voor tickets

Op dit moment kunnen er nog geen tickets worden geregistreerd voor de Nederlandse Grand Prix in 2021.

Door de aflasting van de Dutch Grand Prix 2020 zullen reeds gekochte tickets geldig blijven. Dit meldt Dutch GP op 8 april 2020.

Waar kan ik tickets bestellen voor de Grand Prix van Nederland?

Als Grand Prix fan heb je nu de beste mogelijkheid om één van je favoriete toernooien in het echt te bekijken en om de bekendste Formule 1 coureurs in actie te zien. In 2021 wordt Nederland namelijk weer gastheer van een Grand Prix evenement. Wanneer dit exact plaats zal vinden is nog onduidelijk en dat zal pas bekend worden gemaakt als het Formula One Management de planning voor het volgende seizoen klaar heeft. Dit is meestal rond de helft van het huidige seizoen. Wat wel een feit is, is dat we dit evenement zeker voor 5 jaar lang mogen blijven organiseren en dat Zandvoort het circuit is waar het plaats zal gaan vinden. Als jij vooraan in de rij wilt staan om kaartjes te kunnen kopen, dan zal je ongetwijfeld niet de enige zijn.

Nederlandse Fans tijdens de Grand Prix van Nederland in 1973

Nederlandse fans tijdens de Grand Prix van Nederland in 1973

Tickets bestellen voor de Grand Prix 2021

Op dit moment kun je nog geen tickets bestellen voor de eerste Nederlandse Grand Prix van deze eeuw. Meestal gaat de kaartverkoop zo’n 5 a 6 maanden voordat het evenement plaatsvindt van start. Aangezien de Grand Prix van Nederland vorig jaar (2020) niet doorging door corona, hebben mensen met tickets recht om de eerst volgende race te bezoeken. Op voorbehoud dat er dan wel publiek aanwezig mag zijn.

Formule 1 tickets

Tickets!!

Zo ben je nooit te laat

Daarom kun je het beste het zekere voor het onzekere nemen en je op de hoogte laten houden van alle laatste ontwikkelingen rondom de Grand Prix door je in te schrijven voor een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrieven zullen je dan ook vertellen wanneer de kaartjes in de verkoop gaan voor de Nederlandse Grand Prix en hoeveel deze dan gaan kosten. Er zijn voldoende verkooppunten waarbij je tickets kunt kopen en deze geven je de mogelijkheid om op deze manier overal van op de hoogte gehouden te worden. Het goede nieuws is dat de meeste tickets de Grand Prix wedstrijden die voor dit seizoen te koop staan nog niet zijn uitverkocht. Toch is het het beste om er direct bij te zijn, want er zijn weinig Nederlandse Formule 1 fans die dit evenement aan zich voorbij zullen laten gaan.

De mogelijke kosten voor de kaartjes

De exacte prijzen voor de kaartjes van de Grand Prix in Nederland zijn nog niet bekendgemaakt. Je kunt wel alvast rekening houden met prijzen die beginnen bij €85 voor een staanplaats op zondag, kijkende naar de huidige prijzen voor verschillende Grand Prix races. Zoek je liever een zitplaats voor die dag, dan zal je hier minimaal €150 voor neer moeten leggen. Wil je graag een heel weekend gaan, dan beginnen de prijzen bij €100 voor een staanplaats en meer als je een wat betere plek wilt hebben aan het parcours. De echt dure kaartjes kosten gemakkelijk een paar duizend euro’s. Dit zijn uiteraard speculaties, maar je zal waarschijnlijk al voor relatief weinig geld je favoriete formule 1 coureur in actie kunnen zien in Zandvoort.