Contact opnemen

Contact opnemen met de Grand Prix van Nederland

De Grand Prix is terug in Nederland. Dit jaar in 2023 zullen de 20 beste coureurs van de wereld in Zandvoort racen om de titel. Dit is natuurlijk geweldig nieuws, omdat Formule 1 en de bijbehorende Grand Prix op dit moment in Nederland erg populair zijn. Onze eigen Max Verstappen blijkt een zeer veelbelovend talent en heeft de Formule 1 koorts na het succes van zijn vader Jos Verstappen weer aangewakkerd. Als jij vragen hebt over het evenement, dan wil je misschien direct contact opnemen met de Grand Prix om je vraag te stellen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen.

Contact openemen

Contact met het circuit van Zandvoort

De Grand Prix van Nederland wordt georganiseerd door het circuit van Zandvoort. Als je contact op wilt nemen met de Grand Prix, dan zal je dus eerst naar het circuit kunnen gaan. Online vind je een contactformulier waarin je je vraag kunt stellen. Verder kun je ze ook bellen, mailen of kun je er zelf langsgaan. Informatie die je daarvoor nodig hebt vind je hier.

Postadres

Circuit Zandvoort

Postbus 132

2040 AC Zandvoort

Circuitadres

Burgemeester van Alphenstraat 108

2041 KP Zandvoort

Contactinformatie

Telefoon:  +31 (0)23 5 740 740

Fax: +31 (0)23 5 740 741

Email  [email protected]

Contact met het VVV van Zandvoort

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor minder specifieke vragen contact met de VVV van Zandvoort op te nemen. Deze kunnen je vertellen over openbaar vervoer naar het circuit, accommodatie, activiteiten enzovoort. Dit doe je op de volgende manieren:

Swaluestraat 1

2042 JH  Zandvoort aan Zee

Algemeen tel.  (+31)23 – 57 17 947

Whatsapp (+31)6-27 85 33 78 (alleen voor tekstberichten)

Op maandag zijn ze gesloten

Andere mogelijke handige contacten

Behalve het VVV en het circuit zelf zijn er nog een paar andere handige contactpunten die je mogelijk kunt gebruiken voor het stellen van je vraag. Zo kun je informatie inwinnen over de Formule 1 Grand Prix zelf door naar de website te gaan. Deze staat boordevol handige feiten en nieuws over het Grand Prix kampioenschap. Via de officiële website van Max Verstappen kun je veel informatie vinden, maar kun je alleen als bedrijf of de pers gebruik maken van het contactformulier. Verder zijn er natuurlijk voldoende informatieve sites en forums waar je je vraag neer kunt leggen, mocht je bij het circuit of de VVV niet verder komen.